miércoles, 19 de marzo de 2014

ESCENOGRAFIA


Aquest any l’espectacle de final de curs anirà sobre el circ, hem elegit un circ tirant a clàssic, romàntic. L’escenografia consisteix en una foca, un carro de circ, un canó i un elefant de un tamany considerable.

La foca esta feta de planxes apilades enganxades amb silicona, després de provar varies opcions vam optar per començant fent una silueta de la panxa fins al cap, després de fer totes les capes ho acabem de rematar amb raspalls de pues y paper de vidre.  Un cop tenim la forma terminada la recorrem amb trossos de guix, es una bona opció ja que així podem utilitzar la forma aconseguida amb porèx com a motlle per fer totes les que vulguem.


Un altre element de la nostra escenografia es el canó de l’home bala, per començar vam agafar un cartró de un tamany mitjanament gran y el vam donar forma de con. Per a que la estructura sigues mes consistent el vam recobrir de paper de diari i cola. Una vegada sec vam elegir els colors de la bandera americana (blau, blanc, vermell) i estels deurades. Per acabar, amb un llisto de fusta li vam incloure dues rodes per poder desplaçar-ho fàcilment.

El carro es un element principal de la escenografia. Esta fet principalment de cartró, ja que es un material barat i molt fàcil de manejar. La estructura es com la d’una caseta de tamany mitja, reforçada per cinta de carrosser, paper de diari y cola blanca. Un cop acabat tot el procés de secament ja nomes falta donarli un toc de color, principalment vermell i deurat, i terminar els últims detalls, com les torretes i les xemeneies platejades.

L’elefant esta contrit principalment de ampolles de aigua, paper de diari y cartró que els alumnes i els professors del l’institut ens vam ajudar a recol·lectar, tot material reciclat. Per a que tingues una estructura fixa i resistent per a aguantar tot el pes sense cap problema, vam utilitzar una base de fusta amb rodes, per facilitar el desplaçament. Una vegada acabada la forma de l’elefant el recobrim amb cola y diari, després de sec li fiquem una capa o dos de cola valenciana, per a endurir la figura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario